Na een aanrijding last van een whiplash?

whiplash schadeU bent zojuist aangereden in het verkeer. Natuurlijk is dit enorm vervelend. Ten eerste moet er een schade formulier worden ingevuld, en moeten de verzekeringen het met elkaar gaan uitvechten. Als u echter van achter bent aangereden, dan is de kans groot dat u niet schuldig bent. Het kan echter wel voorkomen dat u veel last heeft van uw nek.

Misschien een whiplash?

De kans bestaat dat u last heeft van een zogenaamde whiplash. Uw hoofd heeft een enorme klap gehad, en hierdoor zijn de spieren uit zijn verband geraakt. U zult dit erg vervelend vinden, maar nog erger is dat het helemaal niet uw schuld is. U bent aangereden, en heeft er verder niets mee te maken.

Gevolgen kunnen desastreus zijn

Met een whiplash is het mogelijk dat uw werk eronder komt te lijden, of dat uw persoonlijke leven er op achteruit gaat. Allemaal door de schuld van iemand anders. Wist u trouwens dat een schadevergoeding whiplash een mogelijkheid is. De verzekeraar van de gene die u heeft aangereden draait hier meestal voor op. Het is zeker aan te raden om een specialistische advocaat op het gebied van letselschade in te schakelen. Wist u trouwens dat er de mogelijkheid is om dit op no cure no pay basis te doen. De letselschade advocaat wordt zo pas betaald op het moment dat er een schadevergoeding voor uw whiplash is ontvangen. Zo is de stap om uw gelijk te halen een stuk kleiner geworden.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sorry, no posts matched your criteria.